Back to All Events

Viser ved Kanalen

  • viser ved kanalen strengen brygge telemark (map)

Viser ved Kanalen har booket Myrull for 3. gang og nå føler vi oss nesten som familie. Vi gleder oss stort til å dra tiblake hit. I år skal vi dele scene med bla Anne Grete Preus, Erlend Ropstad, Trygve Skaug, Honningbarna og Stavangerkameratene.

Strengen Brygge ligger 10 km. vestover langs vakre Telemarkskanalen fra Lunde Sluse. Dette er bryggeanlegg og verksted som tidligere var i bruk i forbindelse med tømmerfløtningsaktivitet langs kanalen. Strengen Brygge er nå restaurert og har blitt en fantastisk arena for Viser ved Kanalen. Barn og familiekonsert samt alle våre intimkonserter er i «Snikkerverkstedet» på Strengen Brygge.

Mer info: http://viservedkanalen.no/

Earlier Event: June 17
Bygdedagen i Varteig