Back to All Events

Kongsham Bryggerestaurant, Hidra

  • kongshamn Bryggeretaurant (map)

Bedriftsjulebord. Booking post@kongshamn.no

«...En av de fineste juleplatene jeg noensinne har hørt...»
musikkmagasinet Hissig

Myrull er på turné med sin juleproduksjon «Ei strime lys» for 3. gang. Nå er det tradisjon. Tradisjon er nettop det som et det musikalske bakteppet for Myrulls intime, nære og vakre julekonsert.

I valg av låter, har de gravd dypt i den europeiske skattekista av folketoner og salmer og gitt dem nytt liv gjennom Cecilie Larsens lyrikk og musikernes enkle, nære og lekre arrangementer. Du vil både gjenoppdage vakre gamle toner som gjentolkes med stor innlevelse og musikalsk dyktighet, og få kjente og kjære julesanger fremført på myrullsk vis.
De nye tekstene på dialekt, formidler hva Myrull selv ønsker seg av juletida - noe de deler raust og humoristisk fra scenen.

Norvald Næss, Musikkmagasinet Visor skriver:
"Det er ikke lett å lage en juleplate uten at den føles kommersiell på en eller måte, men jeg tror kanskje Myrull har klart det denne gangen».

Øyvind Nyvoll, Kveldsåpent NRK P1 skriver:
«8 av 10! ...Jeg er også litt allergisk mot det meste av juleplater, julesalg og julekonserter, hvor man gjør alle disse kjente sangene til «sine egne». Myrull har derimot klart å finne et vis å bare lage en fin plate på med litt gammelmodige sanger som det dveles litt ved..."

Besetning:
Vokal og klokkespill: Rebecca Reimers
Gitarer og vokal: Vidar Arntsen
Perkusjon og vokal: Kjell Martin Sirnes



 

 

Earlier Event: November 23
Eia Grendehus, Hauge i Dalane
Later Event: November 30
Utsira kirke