Back to All Events

Myrull kortreist Jul - FLEKKEFJORD


  • KAFFEBØRSEN Elvegaten Flekkefjord, Vest-Agder, 4400 Norway (map)

KAFFEBØRSEN, FLEKKEFJORD

Myrull har plukket fra julens skattkiste og samlet sammen til en godtepose av både velkjente og tradisjonelle julesalmer, salmer og kvad. Noen av dem datert helt tilbake fra middelalderen. Blant dropsene finner vi selvsagt Rebecca sin versjon av Deilig er jorden, som så mange Flekkefjæringer er blitt så glad i. Vidar kommer også til å få en litt annen rolle enn slik vi er vandt til å oppleve ham på scenen og vi kommer for første gang til å oppleve en rekke helt nye juleskildringer av Cecilie Larsen. Viktigst for oss når vi har satt sammen settliste for konserten, har vært at den skal formidle alt det vi i Myrull ønsker oss av julen - og samtidig ha et innhold og sette en stemning som alle kan føle seg hjemme i.

Forhåndssalg av billetter på Kaffebørsen

Earlier Event: December 7
Myrull Kortreist Jul - FARSUND
Later Event: June 18
Lista Fyr